" A L Y A A Z I Z I "

flaw


Hello ;


" ALYA AZIZI.
19.
POLIMAS,JITRA.
DIP ENG ELECTRONIC
(COMMUNICATION). "

"Jagalah hati sendiri dahulu kalau rasa hati belum cukup nak jaga hati orang lain"





Online .}
Jumaat | 2:28 PG | 0Comment

Saya suka online even kerja sekolah bertimbun pun saya tetap online . Itulah parents saya risau sangat nak masukkan wifi sebab saya akan mengadap laptop tak kira saya ada homework ke apa ke . Tapi tapi , form 5 ni la saya kena banyak gunakan internet untuk kerja-kerja kursus . K , bukan alasan .


Bak kata teacher "Apa kenangan terindah awak Alya?" . Saya senyap , then salah sorang classmate saya cakap "Dia couple dengan Aiman teacher" . Lols . Saya senyap saya kena . Then teacher cakap "Haa ,takde kenangan terindah ke ? Patut lah saya tengok awak senyum je everyday" . Haa , pelik kan ?



Saya memang pemalas . K , tahun ni saya taknak main-main dalam kelas lagi dah . :) Saya nak happykan family saya yang selama ni mengharapkan saya :) Thanks God .