" A L Y A A Z I Z I "

flaw


Hello ;


" ALYA AZIZI.
19.
POLIMAS,JITRA.
DIP ENG ELECTRONIC
(COMMUNICATION). "

"Jagalah hati sendiri dahulu kalau rasa hati belum cukup nak jaga hati orang lain"





PHOTOSHOOT I [GARDEN WEDDING PHOTOSHOOT]}
Selasa | 1:32 PG | 2Comment

assalamualaikum.


Haii. Kembali juga saya untuk sesi taip-menaip ni. Okay. Nak bermula bercerita. Bermula dari status di laman sesawang mukabuku aku ni.



taksilap aku lah. Malam tu maksu aku call. Tanya aku nak jadi model tak ? If aku comfirm nanti mesti aku malu kan. Yelah. Mesti ramai photographer. So, esok aku cakap aku nak join photoshoot tuu.

photoshoot start 25 June 2011. Okay. Tema 'GARDEN WEDDING PHOTOSHOOT' . Aku malas nak merepek panjang. Tenguk jelah gambar-2 ni.



\menung lah aku kena ragging/

\with Ainol Fitri/

\Hahaha/



\dorang ragging aku suruh buat macam niiii/ : D


\hee/

\ni sesi baling membaling/



\ni semua talent/


\ramai tak ? hee/

\busy kan dorangggggggg /

Balik tuu. Lenguh satu badan aku. Yelah. First photoshoot. Gerun, dorang ragging aku habis-habisan. ahaha. Byebye ^